Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει στην ΑΕΚ ο Λάζαρος

Ο άσος του Ολυμπιακού έχει το λόγο που επιθυμεί να αγωνιστεί βασικός στο ματς με την πρώην του ομάδα.

Ολυμπιακός: Κάτι χρωστάει στην ΑΕΚ ο Λάζαρος

Αν ήταν άλλος στη θέση του Λάζαρου, ίσως να ένιωθε αμήχανα ως προς την προσμονή να ξαναπατήσει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και να τεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του.

Με τον Χριστοδουλόπουλο όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Είναι και ο χαρακτήρας του τέτοιος που δίνει την εντύπωση σε όλους (και είναι κάτι που πιστεύει) ότι «πεθαίνει» για τέτοια ματς και ειδικά απέναντι σε μία ομάδα και τον ιδιοκτήτη της που τον «ταλαιπώρησε» τους τελευταίους μήνες.

Ο Λάζαρος λοιπόν έχει μια σειρά από λόγους που θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ και μάλιστα να πάρει φανέλα βασικού. Ξέρει τι κλίμα θα επικρατήσει, ξέρει τι θα συναντήσει, ξέρει ότι θα είναι κόκκινο πανί για την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, αλλά ουδόλως τον απασχολεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ναι μεν πραγματοποίησε το όνειρο του, αλλά από την άλλη θέλει να δώσει «απαντήσεις» σε ανθρώπους που είπαν κακές κουβέντες από την ΑΕΚ για τον χειρισμό της υπόθεσης του συμβολαίου του και όλες τις δικαστικές διαδικασίες που ακολούθησαν.

Ο Λάζαρος λοιπόν ανυπομονεί για την Κυριακή και αυτό που ελπίζει είναι να δει το όνομα του στην ενδεκάδα κάτι που αναμένεται να συμβεί, αφού σε αυτή τη φάση δείχνει πολύ μεγαλύτερο φαβορί έναντι του Φετφατζίδη.