Ολυμπιακός: Δίνει τα χέρια με τη Βαλένθια για τον Μάρκος Αντρέ

Κοντά στη συμφωνία για τον Μάρκος Αντρέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός: Δίνει τα χέρια με τη Βαλένθια για τον Μάρκος Αντρέ

Η Αλαβές έχει τη διάθεση να μετατρέψει σε θρίλερ τη μεταγραφή του Μάρκος Αντρέ. Η ισπανική ομάδα έχει μπει πολύ ζεστά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή και είναι σε επαφές με τη Βαλένθια. Αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία.

Πρόκειται για μία ομάδα που αγωνίζεται στη Λα Λίγκα και αυτό έχει ως ισχυρό όπλο για να μπορέσει να κάνει την αρπαγή ενός παίκτη που φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Η Αλαβές είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι που να της δίνει ελπίδες ότι μπορεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, άλλες πληροφορίες τονίζουν πως ο Ολυμπιακός τα βρίσκει με τη Βαλένθια για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Μπορεί να μην υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Κάποιες πηγές από την Ισπανία έκαναν λόγο πως τα έχουν βρει τα δύο κλαμπ και αυτό οφείλεται στο ότι οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους για την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό ούτε γι’ αυτήν την περίπτωση, αλλά οι Ισπανοί τονίζουν πως η ελληνική ομάδα ανέβηκε στα 3 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δηλαδή θα πρέπει να καταβάλλει ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια σε έναν χρόνο για να γίνει η αγορά του.

Ο Αντρέ είναι ακόμα μία υπόθεση που τη χειρίζεται ο Κορδόν και παρά την προσπάθεια που κάνει η Αλαβές φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος και αυτή η ιστορία για τους Πειραιώτες.