Αστέρας Τρίπολης: Αυτό είναι η «χρυσή» συμφωνία για Τσιφτσή

Απόλυτα προσοδοφόρο θα είναι το deal ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ρακόβ για τον Αντώνη Τσιφτσή καθώς οι «Αρκάδες» θα λάβουν 100 χιλιάδες ευρώ ως ενοίκιο και ακόμη 800 χιλιάδες εάν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, συν ποσοστό μεταπώλησης.

Αστέρας Τρίπολης: Αυτό είναι η «χρυσή» συμφωνία για Τσιφτσή

Ο Αντώνης Τσιφτσής έγινε ο τρίτος Έλληνας του ρόστερ των πρωταθλητών Πολωνίας μετά τους Σβάρνα και Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία της Ρακόβ με τον Αστέρα Τρίπολης προβλέπει αντίτιμο 100.000 ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Τσιφτσής, συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (παίζοντας αποκλειστικά και μόνο ως βασικός) τότε ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς που προβλέπεται στη συμφωνία, η οποία ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Αστέρας Τρίπολης πέραν των υπολοίπων θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο εκτιμάται στα όρια του 20%.

Ο Τσιφτσής δε, μόνο και μόνο με τη συμφωνία του δανεισμού διπλασίασε τις απολαβές που είχε στον Αστέρα και ξεκινάει ως αναπληρωματικός στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της Ρακόβ, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει αυτή η σειρά μιας και οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν δεχθεί πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την παραχώρηση του βασικού τερματοφύλακά τους, του Βόσνιου Ραντάκοβιτς.