Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί που αξίζει το σεβασμό όλων

Ο μπομπέρ του Ολυμπιακού παρά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του έδειξε στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο ότι είναι εδώ.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί που αξίζει το σεβασμό όλων

Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό με το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σλοβάτσκο. Είναι κλισέ ότι αυτά τα ματς είναι για τους προπονητές, αλλά είναι και πραγματικότητα. Από την άλλη όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν οι προπονητές ένα δείγμα της δουλειάς τους φαίνεται.

Και στο ματς με τη Σλοβάτσκο είναι αλήθεια ότι πήραμε μία γεύση από τη φιλοσοφία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και από το τι θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό. Είδαμε μία προσπάθεια για πίεση ψηλά και να παιχτεί ποδόσφαιρο από τον άξονα. Μέχρι εκεί βέβαια, διότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά.

Από αυτό το φιλικό θα σταθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει να έχει το σεβασμό όλων, διότι είναι ζωντανός θρύλος του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για τον οποίο υπήρχαν οι πληροφορίες εδώ και μέρες ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρσι. Είναι πιο στεγνός, πιο ορεξάτος και αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο.

Και είναι γεγονός πως το διαπιστώσαμε και στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο ανεξάρτητα από τα δύο γκολ που πέτυχε. Είδαμε έναν Ελ Αραμπί που θύμισε τον παλιό καλό μπομπέρ του Ολυμπιακού. Τα δύο γκολ που σημείωσε φέρουν τη σφραγίδα του με άψογα τελειώματα και σιγουριά στον εαυτό του.

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για τον Ελ Αραμπί ένα είναι το σίγουρο, πως αξίζει το σεβασμό όλων. Τα 88 γκολ που έχει πετύχει στις 200 συμμετοχές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού μιλούν από μόνα τους. Εάν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα αλλάξουν πολλά σε αυτή την υπόθεση.