Άρης: Υπογράφει με τον Κάρλσον

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Σουηδό επιθετικό Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον βρίσκεται ο Άρης

Άρης: Υπογράφει με τον Κάρλσον

Κοντά σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Άρης, καθώς είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της προσπάθειας για την απόκτηση του Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο 29χρονος Σουηδός έχει συμβόλαιο με την Ιαπωνική Ουράβα έως τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά επιθυμία του Σκανδιναβού ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν αθόρυβα και ουσιαστικά, είχαν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του εδώ και αρκετές ημέρες και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, κατάφεραν να αποσπάσουν την θετική του απάντηση.

Ήδη ο Άρης έχει προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις για να κλείσει μέχρι αύριο οριστικά η συμφωνία και να μετακομίσει ο Κάρλσον από την Ιαπωνία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Κάρλσον έχει εξαιρετικό βιογραφικό με θητεία σε Γκέτεμποργκ, Νόρτζελαντ, Νόρκεπινγκ, Σπάρτα Πράγας, Σάντερλαντ και Κλιμάρνοκ, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο παίζει ποδόσφαιρο στη χώρα του ανατέλοντος ήλιου.

Σε ηλικία 19 χρονών μετακόμισε στην Αγγλία και στην Σάντερλαντ η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του για περίπου 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να «πιάσει» και παραχωρήθηκε στην Κιλμάρνοκ στην Σκωτία.

Το ίδιο περίπου ποσό δαπάνησε και η Σπάρτα Πράγας το 2019 για να τον αποκτήσει από την Νόρκεπινγκ. Εξαιρετική τριετία στην Τσεχία, πριν μετακομίσει στην Ιαπωνία με 96 συμμετοχές, 26 γκολ και 22 ασίστ. Στην Ουράβα έχει παίξει σε 46 αγώνες έχοντας και 13 γκολ.