Λαμία: Αποδεσμεύτηκαν Νικοπολίδης και Μεντίνα

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Λαμίας οι Γιάννης Νικοπολίδης και Τζέισον Μεντίνα.

Λαμία: Αποδεσμεύτηκαν Νικοπολίδης και Μεντίνα

Δύο αποχωρήσεις είχε σήμερα η ομάδα της Λαμία που συνεχίσει το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου.

Έτσι, παρελθόν αποτελούν από το σύλλογο οι Γιάννης Νικοπολίδης και Τζέισον Μεντίνα, με την ΠΑΕ Λαμία να ευχαριστεί τόσο τον νεαρό τερματοφύλακα, όσο και τον Κολομβιανό επιθετικό για την προσφορά τους.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Jeison Medina

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, Jeison Medina, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Medina έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ συνέβαλε από τη μεριά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Γιάννη Νικοπολίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.