ΠΑΟΚ: Ήττα στο δεύτερο φιλικό από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-1)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς

ΠΑΟΚ: Ήττα στο δεύτερο φιλικό από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-1)

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-1. Στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, ενώ στο 28’ της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Αουγκούστο (αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ) και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στο 35’ o Λίντμπεργκ έκανε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε τον Σο και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Το 1-1 σημειώθηκε στο 48’ όταν από σέντρα του Τάισον, ο Σβαμπ με κεφαλιά έφερε το ματς στα … ίσια. Στο 60’ σε σουτ του Τάισον, η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Το 2-1 για τους Ολλανδούς σημείωσε στο 70’ ο Αντεκάνιε.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ: Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σο, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Σμιτς, Ντέρκσεν.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (28’ λ.τ. Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβτις, Μπράντον.

Έπαιξαν επίσης οι Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Κωνσταντέλιας, Γκορντεζιάνι, Γιαξής, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Τσαούσης.

Σφίξιμο στο γλουτό ο Αουγκούστο

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το φιλικό αγώνα απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ο Αουγκούστο, στο 28’ της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος άσος αισθάνθηκε σφίξιμο στον γλουτό και προτιμήθηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Σήμερα ο Αουγούστο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.