Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα φιλαράκια Ζινκερνάγκελ - Μπουτούτσι και οι «εξετάσεις»

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Ζούμερ Μπουτούτσι έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό παρεάκι και παράλληλα θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο ρόστερ.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα φιλαράκια Ζινκερνάγκελ - Μπουτούτσι και οι «εξετάσεις»

Και οι δύο περνούν κατά κάποιο τρόπο από εξετάσεις στην Αυστρία. Ο μεν Φίλιπ Ζινκερνάγκελ προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Ο δε Ζούμερ Μπουτούτσι που ήρθε στη χώρα μας τον Ιανουάριο, δεν κατάφερε ποτέ να δείξει στο χορτάρι ότι είναι ο εξτρέμ που έκανε τη διαφορά στην Κόνιασπορ.

Προφανώς ο Κοσοβάρος winger δεν είχε προσαρμοστεί πλήρως στα «θέλω» του Ολυμπιακού της περασμένης περιόδου.

Τώρα, τόσο ο ίδιος, όσο και το φιλαράκι του ο Ζινκερνάγκελ, έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ότι μπορεί να τους υπολογίζει στο «ροτέισον» της επόμενης σεζόν.

Δεν έχουν εύκολη αποστολή, ειδικά ο Μπουτούτσι, όμως η παρουσία τους στην Αυστρία σίγουρα αποδεκνύει ότι ο Μαρτίνεθ θέλει να τους δει, να τους περάσει από... κόσκινο και στο τέλος της προετοιμασίας να αποφασίσει αν ταιριάζουν στα πλάνα του ή όχι.

Οι δυο τους λοιπόν έχουν φτιάξει το δικό τους... παρεάκι και είναι συνεχώς μαζί.

Ο Ζινκερνάγκελ από την πλευρά του που ενσωματώθηκε πιο αργά στην προετοιμασία, δύσκολα θα παίξει στο φιλικό με την Σλοβάτσκο το Σάββατο (8/7), έχοντας κάνει έως τότε δύο προπονήσεις όλες κι όλες. Κι αν παίξει, τότε θα μπει για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η λογική λέει ότι τον Μπουτούτσι μπορεί να τον δούμε ακόμη και βασικό στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.