ΠΑΟΚ: Ισόπαλο (1-1) το πρώτο φιλικό με την Στεάουα

Η φιλικό αγώνα που έδωσε ο  ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας, αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με την Στεάουα Βουκουρεστίου

ΠΑΟΚ:  Ισόπαλο (1-1) το πρώτο φιλικό με την Στεάουα

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες και είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία, ενώ είχαν και αδυναμίες και σίγουρα χρειάζονται αρκετή δουλειά.

Η ομάδα του Βουκουρεστίου άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Κομάν ο οποίος με ωραία ενέργεια και τελείωμα πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 72’ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση, όταν από μπαλιά του Τσαούση, ο Γκορντεζιάνι με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Βλάντ, Ποπέσκου, Ντάουα, Αρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτα, Μικούλεσκου, Κομάν.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Εντζουμά, Κορντέα, Ενγκεζάνα, Κομπάνιο.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Τόμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου (57’ Κουλιεράκης), Λύρατζης, Γιαξής, Ντούγκλας, Ρικάρντο (70’ Κωνστνέλιας), Βρακάς, Κανίς (70’ Αντ. Ζίβκοβιτς), Γκορντεζιάνι.