Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μόνο τον Ελ Αραμπί πήρε ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΙΛΣ: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε στην Αυστρία μόνο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί από επιθετικούς. Στην Αθήνα έμεινε ο Χαράλαμπος Κωστούλας.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μόνο τον Ελ Αραμπί πήρε ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία!

Τελικά η έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Αυστρία ήταν ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε μαζί του μόνο έναν επιθετικό: Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο 17χρονος Χαράλαμπος Κωστούλας έμεινε στην Αθήνα και είναι λογικό να δημιουργούνται διάφοροι συνειρμοί. Όπως για παράδειγμα ότι για να έχει πάρει μόνο ένα φορ, πάει να πει ότι σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις με την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.

Ναι μεν ο Μαρτίνεθ έχει κάνει διάφορους πειραματισμούς το τελευταίο διάστημα, όπως χρησιμοποιώντας πότε τον Μπιέλ και πότε τον Μασούρα σε ρόλο επιθετικού, αλλά όλα αυτά είναι περιστασιακά και όχι για να μονιμοποιηθούν.

Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε απόκτηση φορ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Αντόνιο Κορδόν. Δεν είναι και το ιδανικότερο σενάριο να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον χαμένο του Γκενκ - Σερβέτ, έχοντας μόνο τον Ελ Αραμπί στην «αιχμή του δόρατος».

Σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα κυλήσουν οι πρώτες μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία και πώς θα μοιράζει τις θέσεις στα διπλάκια. Λογικά θα ξαναδούμε τον Μασούρα και τον Μπιέλ σε ρόλο επιθετικού. Είπαμε όμως: Είναι μία λύση έκτακτης ανάγκης, ασχέτως αν ο Μπιέλ στην Κοπεγχάγη είχε χρησιμοποιηθεί κάποιες φορές σε ρόλο επιθετικού, αλλά κυρίως σε ρόλο κρυφού κυνηγού σε 4-4-2.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αράμπι.