Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έχει και σενάριο με Γκερέρο, Γκιγιέρμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άφησε τυχαία κόσμο και κοσμάκη εκτός ενδεκάδας και αποστολής από το ματς του Μιλάνου. Μόνο ο Γκερέρο και ίσως ο Γκιγιέρμε έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έχει και σενάριο με Γκερέρο, Γκιγιέρμε

Πριν από λίγη ώρα επέστρεψε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» από το Μιλάνο και κατευθείαν πήγε για προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει πάλι μία συζήτηση για τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο μεθαυριανό ματς. Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, θα στηριχθεί στον κορμό που στηρίχθηκε σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όπερ σημαίνει ότι θα πάει με Γιαννιώτη, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Χασάν.

Αυτό είχε τουλάχιστον στο μυαλό του προτού φύγει η αποστολή για την Ιταλία. Ενδεχομένως κάποιοι από τους ενδεκαδάτους του «Σαν Σίρο» να τον έβαλαν ξανά σε σκέψεις, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζουν αουτσάιντερ.

Ουσιαστικά οι Γκιγιέρμε και Γκερέρο είναι οι δύο που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των Μπουχαλάκη και Χασάν αντίστοιχα. Το ξαναλέμε όμως ότι είναι αουτσάιντερ…

Το αρχικό πλάνο του Μαρτίνς για την ΑΕΚ δεν είχε ούτε Γκιγιέρμε, ούτε Γκερέρο στην ενδεκάδα. Ίσως ο Πορτογάλος στην αυριανή προπόνηση να αποκαλύψει οριστικά τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί στο ΟΑΚΑ.