ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Την πρώτη του προπόνηση στο Τέχελεν της Ολλανδίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα (3/7) ο ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε σήμερα, Δευτέρα (3/7) για την Ολλανδία και το Τέχελεν, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν και την πρώτη, αναγνωριστική προπόνηση στο κέντρο με απώλειες και νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Ίνγκι Ίνγκασον πωλήθηκε στη Μίντιλαντ, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που επέκτεινε τη συνεργασία του, θα ενσωματωθεί αργότερα.

Νέα πρόσωπα είναι οι Τσιγγάρας, Βρακάς, Τζήμας και Κανίς, ενώ ο Κωνσταντέλιας φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει το 65 και να πάρει το νούμερο του Ελ Καντουρί, δηλαδή το νούμερο 7.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

προπόνηση της Δευτέρας (03.07) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί δούλεψαν στο κομμάτι της ανάπτυξης και στα τελειώματα, ενώ οι αμυντικοί ασχολήθηκαν με τις τοποθετήσεις. Στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Στις προπονήσεις εντάχθηκαν οι Κουλιεράκης, Κωσταντέλιας και Α. Ζίφκοβιτς. Ο Φελίπε Σοάρες υποβλήθηκε σε μαγνητική πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ολλανδία, η οποία έδειξε πως έχει ένα οίδημα στο ισχίο. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε πρόγραμμα στην πισίνα και στο γυμναστήριο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο.

Την Τρίτη (04.07) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 11:30 και στις 19:00.