Ολυμπιακός: Τίμησαν τους γιατρούς οι βετεράνοι

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε γιατρούς από νοσοκομεία της Αττικής για την προσφορά τους στον άνθρωπο και στην κοινωνία. 

Ολυμπιακός: Τίμησαν τους γιατρούς οι βετεράνοι

Παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν γιατρούς αρκετών νοσοκομείων της Αττικής, στην κατάμεστη αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης». Σε μια εκδήλωση με συγκίνηση, ο Σύνδεσμος βράβευσε την ιατρική κοινότητα για την προσφορά της στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Ανάμεσα σε εκείνους που βραβεύτηκαν ήταν και ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, ο οποίος ανέφερε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας. Οι Βετεράνοι είναι αυτοί που βάζουν τα θεμέλια, αυτοί που μας κρατάνε ενωμένους και τους τιμούμε όπως μας τιμούν κι αυτοί».

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μοίρασαν Κύπελλα στους γιατρούς, οι οποίοι από την πλευρά τους τούς συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία που πήραν και τους εξέφρασαν τον θαυμασμό τους. Τους ευχήθηκαν να έχουν υγεία, ώστε να προσφέρουν στα νέα παιδιά την αγωγή που έχουν λάβει μέσω του αθλητισμού αλλά και τις επιδεξιότητες που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια ως ποδοσφαιριστές, αγωνιζόμενοι στην κορυφαία ομάδα της χώρας.

Οι ιατροί ευχαρίστησαν θερμά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός και επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των Βετεράνων του Ολυμπιακού.