Ολυμπιακός: Βλέπουν Ολυμπιακούς Αγώνες Αγκιμπού και Αλγκασίμ

Την Τρίτη (4/7) ο ημιτελικός της Γουινέας με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής U-23. Η πρόκριση για το Παρίσι με κεντρικά πρόσωπα Αγκιμπού και Αλγκασίμ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Βλέπουν Ολυμπιακούς Αγώνες Αγκιμπού και Αλγκασίμ

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Αλγκασίμ Μπα τον ημιτελικό της Γουινέας με την Αίγυπτο (Τρίτη 4/7) για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής U-23.

Οι δύο νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και η συνεισφορά τους είναι σημαντική στην πορεία της ομάδας τους έως τους «4» της διοργάνωσης. Γνωρίζοντας την αποθέωση από ΜΜΕ και κόσμο της πατρίδας τους.

Τώρα αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Αίγυπτο στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαρόκο, απέναντι σε ένα συγκρότημα που δεν έχει δεχτεί γκολ στο τουρνουά.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Μαρόκο με το Μάλι. Ενώ και οι ηττημένοι των ημιτελικών θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάκτηση της 3ης θέσης καθώς και με αυτή θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην Γουινέα δεν κρύβουν ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος τους. Με Αγκιμπού και Αλγκασίμ να ετοιμάζονται για αυτή τη διάκριση και εν συνεχεία επιστρέφοντας στην Ελλάδα να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Θα χάσουν την προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά ο Μαρτίνεθ θα τους δει στη συνέχεια, επί ελληνικού εδάφους.