Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Ολυμπιακό με την ομάδα του Πειραιά να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Εμβιλά

Και επίσημα ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος χαφ το είχε ανακοινώσει και ο ίδιος πριν μερικές εβδομάδες πως θα αναζητούσε νέες προκλήσεις για την καριέρα του, ενώ τώρα και η πειραϊκή ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιαν Εμβιλά το καλοκαίρι του 2020 από τη Σεντ Ετιέν για να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε. Ο Γάλλος αποδείχτηκε πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά και μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της τελευταίας τριετίας.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Εμβιλά έκανε 140 συμμετοχές αυτή την τριετία έχοντας οχτώ γκολ και επτά ασίστ. Στη μεγάλη του καριέρα έχει παίξει σε Σεντ Ετιέν, Ρούμπιν Καζάν, Σάντερλαντ, Ίντερ, ενώ με τη Ρεν έχει κάνει τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο Εμβιλά έχει προτάσεις από αραβικές ομάδες τις οποίες εξετάζει. Ακόμη δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση ο έμπειρος χαφ που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.