Ολυμπιακός: «Ετοιμάζει νέα πρόταση για Μπάρτρα και Γκόμες»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση στην Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση των Μπάρτρα, Γκόμες.

Ολυμπιακός: «Ετοιμάζει νέα πρόταση για Μπάρτρα και Γκόμες»

Ο Ολυμπιακός έχει στη μεταγραφική του λίστα τους Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τους αποκτήσει. Οι Τούρκοι επιμένουν πως οι Πειραιώτες προσπαθούν να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές και μάλιστα ετοιμάζονται να κάνουν νέα πρόταση για να αποσπάσουν το «ναι» της Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν συζητήθηκε καν από τους Τούρκους, αφού κρίθηκε ανεπαρκής.

Για την ομάδα της Τραπεζούντας είναι πολύ σημαντικό να παραχωρηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές και να φέρουν χρήματα στο ταμείο της. Η Τραμπζονσπόρ θέλει να βάλει στο ταμείο της 5 εκατ. ευρώ από την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ στην ατζέντα υπάρχει πάντα το όνομα του Ζινκερνάγκελ. Στη γειτονική χώρα θεωρούν πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει κάνοντας μία νέα πρόταση για τους δύο παίκτες.