Ο Μπέος ανακοίνωσε τον νέο μεγάλο χορηγό του Βόλου (vid)

Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε τον νέο μεγάλο χορηγό του Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Μπέος ανακοίνωσε τον νέο μεγάλο χορηγό του Βόλου (vid)

Η ΠΑΕ Βόλος παρουσίασε σήμερα (3/7) το μεσημέρι σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos» ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τον νέο μεγάλο χορηγό της ομάδας.

Η εταιρεία Novibet θα στηρίξει τη φετινή προσπάθεια των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδος και θα κοσμεί τη φανέλα του Βόλου.

Ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος δήλωσε κατά την παρουσίαση: «Ο Βόλος εκτός από όμορφη πόλη και νούμερο ένα προορισμός για όλους τους Έλληνες, έχει και μια πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και κάθε χρόνο βελτιώνεται. Αυτό προσελκύει σπουδαίους χορηγούς και εταιρίες από την τοπική αγορά και το διεθνές marketing.

Επειδή έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε, αυτός ήταν ο λόγος που μια σοβαρή εταιρία όπως η Novibet επέλεξε να είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα του Βόλου».

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Χριστόφορος Μποζατζίδης, σημείωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε χορηγός της ομάδας. Η πορεία του Βόλου είναι ανοδική και συνεχόμενη γι' αυτό επιλέξαμε να συστρατευτούμε με την ΠΑΕ Βόλος που είναι μια ομάδα υπόδειγμα.

Η Novibet στηρίζει τον αθλητισμό και όχι μόνο, ανακαινίζουμε αθλητικούς χώρους, είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, θέλουμε να κάνουμε δράσεις για την τοπική κοινωνία όπως τη δωρεά που κάναμε στο ορφανοτροφείο του Βόλου. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Καλή αγωνιστική χρονιά. Η πορεία του Βόλου τα τελευταία χρόνια δείχνει τη δυναμική της, συμμετέχει στα πλέι οφ, αλλά όπως είπα στεκόμαστε κοντά και στην τοπική κοινωνία του Βόλου».