Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» Νάστασιτς και Ουμτιτί

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι Νάστασιτς και Ουμτιτί έχουν τεθεί στα υπόψη των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ και εξετάζονται.

Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» Νάστασιτς και Ουμτιτί

Νέα ονόματα κυκλοφόρησαν χθες από την Ισπανία για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για δύο αριστεροπόδαρους στόπερ.

Θυμίζουμε ότι μία από τις βασικές εισηγήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προς τον Αντόνιο Κορδόν, είναι να αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί, αλλά ο ένας εξ αυτών να είναι οπωσδήποτε αριστεροπόδαρος.

Ο Ματίγια Νάστασιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και ο Σαμουέλ Ουμτιτί που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα καθώς έληξε το συμβόλαιό του είναι δύο περιπτώσεις που φέρεται να έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος είναι στα 30 του και ο Γάλλος θα κλείσει τα 30 τον Νοέμβριο. Και οι δύο έχουν γράψει τα χιλιόμετρά τους στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και οι δύο είναι στόπερ που όποτε αγωνίστηκαν, είχαν δείξει ότι έχουν τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, όμως, πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον βαθμό δυσκολίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ