Ολυμπιακός: Η Εσπανιόλ μιλάει με τον Νταρντέρ για το μέλλον του

Η Εσπανιόλ έχει σκοπό να κάνει επαφή με τον Σέρχι Νταρντέρ που είναι φευγάτος και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Η Εσπανιόλ μιλάει με τον Νταρντέρ για το μέλλον του

Ο Αντόνιο Κορδόν το δήλωσε και στην παρουσίαση του πως στις μεταγραφές πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Και είναι γεγονός πως είναι απαραίτητες διάφορες συγκυρίες για να κλείσει μία μεταγραφή.

Οι Πειραιώτες εδώ και πολύ καιρό έχουν στη λίστα τους τον Σέρχι Νταρντέρ, έναν ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου που ο Ολυμπιακός επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον υποβιβασμό της Εσπανιόλ για να τον εντάξει στο ρόστερ του. Παρόλα αυτά αυτή η περίπτωση δεν είναι εύκολη και χρειάζεται μεγάλη υπομονή και λεπτούς χειρισμούς.

Πριν λίγες ώρες στην Ιταλία υπήρξαν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Τορίνο τον έχει στη λίστα της και μάλιστα ετοιμάζεται να έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη για να γίνει και επίσημο το ενδιαφέρον.

Η Εσπανιόλ από την πλευρά της δεν έχει σκοπό να αφήσει τόσο εύκολα τον ποδοσφαιριστή. Αυτό προκύπτει και από τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία. Στις 4 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εσπανιόλ και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας ο Φραν Γκαραγκάρζα έχει σκοπό να μιλήσει μαζί του όπως θα μιλήσει και με όλους τους ποδοσφαιριστής που το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει σκοπό να διατηρήσει το συμβόλαιο του Νταρντέρ στο 1,2 εκατ. ευρώ και μάλιστα τον θέλει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Εκτός βέβαια αν βρεθεί ομάδα μέσα στον Ιούλιο που θα πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ.