Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απόφασης Νταρντέρ και η εκτίμηση των Ισπανών

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ κι αρκετό καιρό είναι ο Σέρτζι Νταρντέρ.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απόφασης Νταρντέρ και η εκτίμηση των Ισπανών

Ο Σέρτζι Νταρντέρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό. Ο Αντόνιο Κορδόν γνωρίζει πολύ καλά τον αρχηγό της Εσπανιόλ και τον θέλει στην ομάδα του Πειραιά. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον οποίο συνεργάστηκε ο Νταρντέρ.

Ο Ολυμπιακός παλεύει τη συγκεκριμένη περίπτωση με διακριτικότητα γνωρίζοντας πως οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες. Ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Τα ισπανικά Μέσα, ωστόσο ασχολούνται με τον Νταρντέρ, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει το στόμα του κλειστό. Μία ομάδα που έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του είναι η Θέλτα, η οποία έχει προσπαθήσει να τον αποκτήσει.

Ο πρώην συμπαίκτης του Νταρντέρ, ο Ντένις Σουάρεθ μίλησε από το Βίγκο για τον καλό του φίλο και το μέλλον του τονίζοντας: «Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αμφιβάλλω πολύ αν θα φύγει από την Εσπανιόλ. Θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν συμβεί αυτό», είπε ο νυν ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ.

Η προετοιμασία της Εσπανιόλ ξεκινάει στις 4 Ιουλίου και θα φανεί μέχρι τότε ποια θα είναι η απόφαση του Σέρτζι Ντραντέρ. Οι Ισπανοί θεωρούν πως μέχρι τότε θα ξέρουν όλοι για την οριστική του απόφαση και που θα συνεχίσει την καριέρα του.