Ξεκίνησε η δουλειά στον Παναιτωλικό

Την Παρασκευή (30/6) πραγματοποιήθηκε στο Emileon η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή , Γκάμπριελ Σούρερ. Οι πόρτες του γηπέδου ήταν κλειστές, αφού η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές.

Ξεκίνησε η δουλειά στον Παναιτωλικό

Η προπόνηση είχε ένα μοναδικό "νέο", με την απουσία του τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο, ενώ οι διεθνείς παίκτες Ζοέλ Γκρατερόλ και Λέβαν Σενγκέλια δεν βρέθηκαν στην προπόνηση λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες τους. Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές που δόθηκαν δανεικοί πέρυσι σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Βέροια (Παρδαλός, Σκιαδάς, Σοροβός και Χρήστος Μπελεβώνης) είχαν επιπλέον άδεια λόγω των πρόσφατων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο κ. Σούρερ και το προπονητικό του επιτελείο είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο. Η πρώτη προπόνηση επικεντρώθηκε κυρίως στο τρέξιμο και σε ασκήσεις εκγύμνασης, χωρίς να περιλαμβάνει επαφή με τη μπάλα.

Ο Παναιτωλικός είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, Σούρερ. Οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να αρχίσουν την προετοιμασία και να δουν τις νέες τακτικές και προσεγγίσεις που θα εισάγει ο Σούρερ στην ομάδα. Η πρώτη προπόνηση αποτελεί απλά την αφετηρία μιας περιόδου σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, καθώς ο Παναιτωλικός επιδιώκει να επιτύχει τους στόχους του στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.