Ολυμπιακός: Ανεβαίνει η ζήτηση για τον Ρέαμπτσιουκ - Προσφορά 3 εκατομμυρίων από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Οι εμφανίσεις του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στο εξωτερικό. Η Σπαρτάκ Μόσχας αναδεικνύεται ως μια από αυτές, καθώς προσφέρει έναν σημαντικό ποσό χρημάτων για την απόκτησή του. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός φαίνεται να θέλει να εξασφαλίσει ένα αντάλλαγμα που να ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη.

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει η ζήτηση για τον Ρέαμπτσιουκ - Προσφορά 3 εκατομμυρίων από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Η Σπαρτάκ Μόσχας φαίνεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, προσφέροντας 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι μνηστήρες για τον Μολδαβό αυξάνονται, καθώς πρόσφατα είχαμε δημοσιεύματα γαλλικού ενδιαφέροντος από τις Ναντ και Λιλ.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται αρνητικός στην ιδέα να παραχωρήσει τον Ρέαμπτσιουκ, ωστόσο οι απαιτήσεις του για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή φτάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο 25χρονος αμυντικός συμμετείχε σε 45 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταφέρνοντας να σημειώσει 1 γκολ και να μοιράσει 6 ασίστ. Συνολικά, στα δύομισι χρόνια παρουσίας του στον Πειραιά, ο Ρέαμπτσιουκ έχει καταγράψει 3 γκολ και 10 ασίστ σε 120 αγώνες.