Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μαντί και το κρίσιμο καλοκαίρι

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στον Ρέντη, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μαντί και το κρίσιμο καλοκαίρι

Ο δανεισμός του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα ολοκληρώθηκε με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Ρέντη, αφού ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι «τζιαλορόσι» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον Αφρικανό και είχαν αποφασίσει πως δεν θα ενεργοποιούσαν την οψιόν αγοράς.

Έτσι ο Μαντί γύρισε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών όπως όφειλε να κάνει αλλά θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να μπει στις προπονήσεις διότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο Μαντί είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για το κλαμπ, αφού αναμενόταν να λάβει ένα σημαντικό ποσό από πιθανή πώληση του. Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει διαφορετική τροπή και είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με τον χαφ από την Γουινέα.

Ο 26χρονος μέσος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αφού το καλοκαίρι του 2024 ολοκληρώνεται. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Το έχει δηλώσει αρκετές φορές πως το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν να παραμείνει στην Ιταλία και να παίξει ποδόσφαιρο.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει και πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, όμως, είναι ένα ζήτημα τι θα γίνει με τον Καμαρά, αφού αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον του.