Άρης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου

Νέο συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας.

Άρης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την επόμενη σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος εξτρέμ έκανε 13 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

O έμπειρος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την ομάδα μας.

«Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο»

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα το νέο συμβόλαιο που υπογράφω με τον Άρη. Για το λόγο αυτό ήθελα να έχω μαζί μου τη γυναίκα μου Βάσω και τα δύο μας παιδιά Ραφαέλο και Στέλλα, που τόσο με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Συμπληρώνω φέτος, μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο, είκοσι χρόνια επαγγελματικής καριέρας κι αυτό έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για εμένα. Σε αυτήν την πορεία των είκοσι χρόνων έχω ζήσει τα πάντα, δεν μου λείπει κάτι.

Ωστόσο, η δίψα μου για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικώ στόχους παραμένει ίδια με όπως όταν ξεκινούσα την καριέρα μου.

Ήθελα να μείνω στον Άρη γιατί αυτό το πρώτο εξάμηνο δέθηκα με την ομάδα, τον κόσμο και φυσικά τη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο ήθελε και η οικογένειά μου. Τη νέα σεζόν ο κόσμος θα δει τον πραγματικό Λάζαρο γιατί είμαι με την ομάδα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και δουλεύω σκληρά, όπως όλα τα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του και τους φιλάθλους για τη αγάπη που εισπράττω από την πρώτη μέρα στην ομάδα. Θα την ανταποδώσω στο γήπεδο. Αυτή είναι η μοναδική υπόσχεση που θέλω να δώσω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».