ΠΑΟΚ: Στα «ραντάρ» ο Ζαν Βιπότνικ (vid)

Την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού της Μάριμπορ, Ζαν Βιπότνικ (23 γκολ, 1 ασίστ πέρσι) έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ όμως μια ενδεχόμενη μεταγραφή δεν θα είναι απλή υπόθεση. 

ΠΑΟΚ: Στα «ραντάρ» ο Ζαν Βιπότνικ (vid)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του πρώτου του καλοκαιρινού μεταγραφικού αποκτήματος, καθώς ο χρόνος πιέζει λόγω της αναχώρησης της ομάδας για το Τέχελεν της Ολλανδίας την επόμενη Δευτέρα. Οι «μελανόλευκοι» εξετάζουν πιθανές περιπτώσεις παικτών τόσο για τον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής όσο και για την άμυνα.

Στον τομέα της επίθεσης, η ομάδα αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα συνεργαστεί με τον Μπράντον Τόμας στη θέση του κεντρικού επιθετικού, αποτελώντας τον βασικό στόχο του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου. Ένα όνομα που έχει έρθει στο προσκήνιο είναι αυτό του Ζαν Βιπότνικ, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Μάριμπορ. Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό, ωστόσο οι Σλοβένοι θέτουν υψηλές απαιτήσεις για να τον αποχωριστούν, καθώς ζητούν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζαν Βιπότνικ, ηλικίας 21 ετών και ύψους 1.86μ., είχε εντυπωσιακή παρουσία την περασμένη σεζόν, καταφέρνοντας να σημειώσει 23 γκολ και μία ασίστ σε 38 αγώνες. Επιπλέον, κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας στα προκριματικά του EURO 2024, σκοράροντας απέναντι στο Καζακστάν.

Η περίπτωση του παίκτη αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, όπως η Σέλτικ και η Μπράγκα. Η ανταγωνιστικότητα για την απόκτησή του είναι υψηλή, και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαπραγματευτεί σκληρά για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Παρά τις δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ζαν Βιπότνικ και ελπίζει να καταφέρει να ολοκληρώσει αυτήν τη μεταγραφή με επιτυχία. Οι οπαδοί πρέπει να παραμείνουν αισιόδοξοι, ενώ ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να ενισχυθεί και να επιστρέψει στις κορυφαίες επιδόσεις στο εγχώριο και διεθνές ποδόσφαιρο. Μόνον ο χρόνος θα δείξει αν ο Ζαν Βιπότνικ θα φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά και θα γίνει η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας.