ΑΕΚ: Μένει ο Άμραμπατ

Ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Άμραμπατ, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚ. 

ΑΕΚ: Μένει ο Άμραμπατ

Μετά από μια αρχική αμφιβολία και διφορούμενες πληροφορίες, φαίνεται πως ΑΕΚ και Νορντίν Άμραμπατ έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Ο 36χρονος μέσος, που προκάλεσε ενδιαφέρον από ομάδες στην Ολλανδία, είχε αρχικά την τάση να επιστρέψει στη χώρα του. Ωστόσο, η κατάσταση του Πάολο Φερνάντες αλλάξε το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων.

Ο Άμραμπατ, με την επιμονή και το περιεχόμενο της πρότασης που δέχτηκε από την ΑΕΚ, αποφάσισε να αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση και να αποδεχθεί την πρόταση για παράταση του συμβολαίου του. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα καταφέρει ο Άμραμπατ να διαχειριστεί τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και την απουσία από τους αγαπημένους του για τους επόμενους δέκα μήνες. Αυτό αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ που πρέπει να λυθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ.

Εάν και αυτή η τελική λεπτομέρεια ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο Άμραμπατ αναμένεται να ενσωματωθεί στο προπονητικό καμπ της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπως έγινε και πέρυσι.