Ολυμπιακός: Ομάδα από το Μαρόκο θέλει τον Ελ Αραμπί!

Δημοσίευμα από το Μαρόκο κάνει λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» της Ουιντάντ για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Ομάδα από το Μαρόκο θέλει τον Ελ Αραμπί!

Να λοιπόν που προκύπτει θέμα Γιουσέφ Ελ Αραμπί και από το εξωτερικό. Γνωρίζαμε ότι δεν είναι σίγουρο ότι ο Μαροκινός επιθετικός είχε «κλειδώσει» την παρουσία του στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού, αλλά την Πέμπτη (29/6) ήρθε ένα δημοσίευμα από το Μαρόκο που βάζει «φωτιά».

Συγκεκριμένα η «Wydar Time» ανέφερε ότι η ομάδα του Μαρόκο, Ουιντάντ προσπαθεί να δελεάσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για έναρξη διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος Μαροκινός επιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2024 και οι ετήσιες απολαβές του είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Ουιντάντ είναι σοβαρό και πως προτίθεται να βγάλει αρκετά λεφτά από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον παίκτη!

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του Περσικού Κόλπου, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από Αραβία.

Όπως και να ‘χει, το θέμα του Ελ Αραμπί θα είναι ούτως ή άλλως ανοικτό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και για αυτό το λόγο ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε εγρήγορση για να φέρει ακόμη και δύο φορ στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που προκύψει αποχώρηση του Μαροκινού.

Προς το παρόν λοιπόν παρακολουθούμε τις εξελίξεις που προκύπτουν από το Μαρόκο και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν η Ουιντάντ είναι σε θέση να δελεάσει τόσο τον Ελ Αραμπί, όσο και τον Ολυμπιακό.