Καρεμπέ: «O κ. Κορδόν θα μας προσφέρει πολλά δώρα...»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην παρουσίαση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Καρεμπέ: «O κ. Κορδόν θα μας προσφέρει πολλά δώρα...»

Στο πάνελ της παρουσίασης των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε σήμερα εδώ, σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσιε. Ωστόσο για όσους δεν γνωρίζετε τον κ. Κορδόν, έχει συνεγραστεί στο παρελθόν με δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, τους Βαλβέρδε και Ζαρντίμ».

«Ο κ. Κορδόν μπορεί να μας προσφέρει πολλά δώρα και εμείς να ξέρουμε να τα δεχτούμε. Μπορεί να την ανεβάσει ψηλά την ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που θα μας πει. Με ταπεινότητα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μία ομάδα από την αρχή, αλλά είμαστε εδώ με τις οδηγίες του και τις συμβουλές του να το πραγματοποιήσουμε. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειάζεται ο Ολυμπιακός».