ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο με Οζντόεφ

Ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ επιβεβαίωσε επαφές μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ, αλλά η Καραγκιουμρούκ δεν είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στον παίκτη και 600.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ. 

ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο με Οζντόεφ

Ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ, Ανζόρ Γκαργάεφ, επιβεβαίωσε την Κυριακή (25/5) μέσω δηλώσεων του στη Ρωσία ότι έχουν πραγματοποιηθεί επαφές μεταξύ του ρωσικού μέσου και του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η Καραγκιουμρούκ δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει και, επομένως, οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν προχωρήσει.

Σήμερα, ο τουρκικός δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου παρείχε περαιτέρω πληροφορίες, αναφέροντας ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον 30χρονο χαφ ένα συμβόλαιο αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα θα καταβάλλει 600.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν έχουν επιβεβαιωθεί αυτά τα ποσά, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε με τον παίκτη ούτε με την ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ολόκληρο το θέμα είναι ανοιχτό και πιθανώς να παραμείνει έτσι λόγω της έντονης επιθυμίας του παίκτη να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Πίρλο.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του παίκτη δεν έχουν μειωθεί, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό εμπόδιο αποτελεί η απαίτηση της Καραγκιουμρούκ για ένα εκατομμύριο ευρώ για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων του παίκτη.