Ολυμπιακός: Η πρώτη σημαντική αλλαγή στο ρόστερ

Στον Ολυμπιακό αναμένονται οι πρώτες μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ, αλλά έχει ήδη φανεί η πρώτη αλλαγή.

Ολυμπιακός: Η πρώτη σημαντική αλλαγή στο ρόστερ

Από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν να μπαίνουν και οι πρώτες πινελιές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι, κάνουν τις επαφές τους και ετοιμάζονται από την εβδομάδα που ξεκινάει να ολοκληρώσουν και τις πρώτες τους κινήσεις.

Υπάρχουν άλλωστε θέσεις στις οποίες θέλει άμεση ενίσχυση ο Ολυμπιακός. Βέβαια σε σχέση με πέρσι έχουν γίνει ήδη κάποιες σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών. Σε πρώτη φάση κάποια πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε, αφού και ο Αντόνιο Κορδόν έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι πως ποδοσφαιριστές μεγάλης ηλικίας αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ολοκληρώνεται και στη νέα εποχή δεν θα υπάρχει. Ο Γιαν Εμβιλά για διάφορους λόγους και γιατί αναζητούσε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει φύγει από το κλαμπ. Το ίδιο και ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει φτάσει τα 38. Ο Παϊτίμ Κασάμι επίσης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Παρατηρούμε ότι οι 30 plus δεν έχουν θέση στο ρόστερ της νέας εποχής. Παραμένει ακόμα ο Ελ Αραμπί που είναι μία άλλη ιστορία και φυσικά οι τερματοφύλακες. Η φιλοσοφία του ισπανικού διδύμου στον Ολυμπιακό θέλει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και φυσικά έχει ενδιαφέρον να δούμε και πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι. Προς το παρόν, όμως και από τους υποψήφιους στόχους προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.