Oλυμπιακός: Η περίπτωση του φορ Ελ Χαντάντι που έπεσε στο τραπέζι (vid)

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι μένει ελεύθερος από την Χετάφε και φέρεται να «τσεκάρεται» από τον Αντόνιο Κορδόν και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Oλυμπιακός: Η περίπτωση του φορ Ελ Χαντάντι που έπεσε στο τραπέζι (vid)

Το όνομα του Μουνίρ Ελ Χαντάντι έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό ως μία λύση στην κορυφή της επίθεσης. Για την ακρίβεια έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του. Μη γνωρίζοντας κάποιος την υπόθεση, θα μπορούσε να θεωρήσει ότι ο 28χρονος Μαροκινός φορ και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου φαντάζει ως μία εφικτή περίπτωση. Όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

Ο Ελ Χαντάντι δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να μην προέρχεται από σούπερ χρονιά (είχε 7 γκολ και 1 ασίστ σε 31 παιχνίδια), αλλά είναι γνήσιο τέκνο της Μπαρτσελόνα και για τρία χρόνια είχε υπηρετήσει με αξιοπρέπεια την Σεβίλλη.

Το όνομά του φιγουράρει στις λίστες ισπανικών συλλόγων, ενώ χθες γράφτηκε στην Ιταλία ακόμη και για την Ίντερ ως μία εναλλακτική λύση. Οπότε, το γεγονός ότι μένει ελεύθερος από την Χετάφε, αυτομάτως δεν τον κάνει και μία εύκολη περίπτωση. Μπορεί να μην εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις καμία Χετάφε, αλλά ο Ελ Χαντάντι με σχεδόν μία δεκαετία στα ισπανικά γήπεδα, είναι λογικό να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο για την τελική απόφαση, περιμένοντας προφανώς κάτι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αν πιστέψουμε πάντως τους Ισπανούς, οι Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν είναι αδιάφοροι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τον ξέρουν καλά από την πολυετή θητεία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και γνωρίζουν αν θα μπορούσε να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν. Προς το παρόν πέρα από τα ισπανικά σενάρια, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο χειροπιαστό.