Ισραηλινά ΜΜΕ: «Ο Κλέιμαν υπογράφει σε ελληνική ομάδα και θα κλείσει παράλληλα και την υπόθεσή του»

Ο Μπόρις Κλέιμαν θα πάρει μεταγραφή σε ελληνικό κλαμπ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Ο Κλέιμαν υπογράφει σε ελληνική ομάδα και θα κλείσει παράλληλα και την υπόθεσή του»

Στο προσκήνιο ξανά ο Μπόρις Κλέιμαν, αλλά αυτή τη φορά για μεταγραφικό λόγο. Θυμίζουμε ότι ο Ισραηλινός τερματοφύλακας είχε εμπλακεί σε περιστατικό με Βελγίδα μαθήτρια που είχε έρθει σχολική εκδρομή στην Αθήνα. Η Βελγίδα τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική επίθεση.

Ο Βόλος έσπευσε αμέσως να του λύσει το συμβόλαιο και τα ΜΜΕ του Ισραήλ τονίζουν ότι αναμένεται να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το «one.co.il», η Μπνέι Σακχίν έχει ενημερωθεί από τον ατζέντη του Κλέιμαν ότι δεν θα επιστρέψει στο Ισραήλ, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του ισραηλινού Μέσου γράφει: «Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπό του να επιταχυνθούν οι επαφές, όμως το πρωί ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν πως απέρριψε την πρότασή της. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας και παράλληλα θα 'κλείσει' και την υπόθεση στην Ελλάδα που τον αναστάτωσε πριν από μερικούς μήνες. Αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία που θα 'καθαρίσουν' το όνομά του από κάθε κατηγορία».