Ο Ζινκερνάγκελ μίλησε για το μέλλον του

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Ζινκερνάγκελ μίλησε για το μέλλον του

Ένας ποδοσφαιριστής που περιμένει τις αποφάσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο δανεισμός του Δανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε και θα επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά όπου ανήκει. Πρόκειται για μία περίπτωση που θα αξιολογηθεί και αυτό πιθανότατα θα γίνει και μέσα από την προετοιμασία στην Αυστρία.

Ο Ζινκερνάγκελ, πάντως έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να συνεχίσει στους Βέλγους όπου έκανε μία πολύ καλή σεζόν, ενώ και η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής με νέες δηλώσεις τόνισε πως θέλει να μείνει, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αφού ανήκει στον Ολυμπιακό.

«Η Σταντάρ μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο κλαμπ ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός», είπε ο Ζινκερνάγκελ.