Στην Ελλάδα ο Σούρερ - «Ο Παναιτωλικός να είναι πρωταγωνιστής»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γκάμπριελ Σούρερ. Το σχόλιό του για την ομάδα που θέλει να «χτίσει» στο Αγρίνιο.

Στην Ελλάδα ο Σούρερ - «Ο Παναιτωλικός να είναι πρωταγωνιστής»

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του Γκουστάβο Ζουμπέλδια και Χουάν Μανουέλ Ζουμπέλδια, γυμναστή και βοηθό προπονητή/αναλυτή αντίστοιχα, ενώ άμεσα αναμένεται στο Αγρίνιο και ο Αλεξ Κάσερες, που θα αποτελέσει το «δεξί του χέρι» στον πάγκο.

51χρονος Αργεντινός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις μετά από ένα ταξίδι περίπου 20 ωρών και λίγο πριν αναχωρήσει για το Αγρίνιο, ανέφερε:

«Το ήθελα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά μου. Είχα περάσει πολύ καλά, το σκεφτόμασταν συνέχεια να έρθω ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα.

Ο Παναιτωλικός, εδώ και πολλά χρόνια, κάνει σωστά πράγματα. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος και ελπίζουμε να βοηθήσουμε και εμείς ώστε να συνεχίσει να μεγαλώνει.

Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Παναιτωλικό. Να πιέζει και να τρέχει. Θέλω πρώτα από όλα να έχω όλους τους παίκτες κοντά ώστε να δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό. Η ιδέα είναι να είμαστε πρωταγωνιστές, είτε είμαστε γηπεδούχοι είτε φιλοξενούμενοι. Ακόμη δεν έχω όλη την ομάδα, πρέπει να τελειώσουμε το ρόστερ με τις μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά αυτό θα είναι το σκεπτικό μας».