AEΚ: Διάψευση της ΠΑΕ περί ενδιαφέροντος για Μποέτιους...

Aπό την ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσαν δημοσιεύματα, στην Ολλανδία, που την παρουσίαζαν να ενδιαφέρεται (όπως κι ο Παναθηναϊκός για τον 29χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της Χέρτα, Ζαν-Πολ Μποέτιους

AEΚ: Διάψευση της ΠΑΕ περί ενδιαφέροντος για Μποέτιους...

Στο... κυνήγι του Ζαν-Πολ Μποέτιους έβαλαν τα ολλανδικά ΜΜΕ - εκτός του Παναθηναϊκού και μιας ομάδας της Βundesliga - και την AEK.

Mόνο που η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε οποιαδήποτε ανάμειξη της στην υπόθεση του μέλλοντος του 29χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού που ανήκει στη Χέρτα.

Ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος με ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του από τη στιγμή που οι Βερολινέζοι υποβιβάστηκαν.

Έτσι ο παίκτης είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη «μεγάλη κυρία» του γερμανικού ποδοσφαίρου με τους Ολλανδούς να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ακόμη μία ομάδα.

Ο 29χρονος άσος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάιντς στο Βερολίνο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει. Σαφέστατα έπαιξε ρόλο και το σοκ του περασμένου Σεπτέμβρη όταν διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Τελικά έκανε 21 ματς με τη Χέρτα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και ως φαίνεται αναμένεται να αποχωρήσει από το Βερολίνο.