Ολυμπιακός: «Σηκώνουν μανίκια» στον Ρέντη

Σήμερα Πέμπτη (22/6) θα αρχίσει να «κτίζεται» ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν με τις εργομετρικές εξετάσεις.

Ολυμπιακός: «Σηκώνουν μανίκια» στον Ρέντη

Ξεκινά από σήμερα η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό με τη διεξαγωγή εργομετρικών εξετάσεων σε ομάδες. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη ημέρα και η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανώς με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, προγραμματίζεται η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας σε συνεργασία με την Adidas.

Χθες έφτασαν στην Αθήνα οι συνεργάτες του Μαρτίνεθ ενώ οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παρευρίσκονται στον Ρέντη από την αρχή είναι οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Μπα, Σισέ, Ντόη, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κανέ, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Ονιεκούρου, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Μαντί Καμαρά, Κίτσος, Καρβάλιο, Λοβέρα. Η συμμετοχή άλλων παικτών από τις ομάδες Νέων ή η απουσία κάποιων από αυτούς θα διευκρινιστεί σύντομα.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε, Μπουτούτσι, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Αλγκασίμ Μπα θα απουσιάζουν σε αυτήν την αρχική περίοδο. Επιπλέον, οι τραυματίες Χασάν και Λάιντνερ δεν θα είναι διαθέσιμοι, ενώ υπάρχουν αναφορές για ενοχλήσεις και στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.