Η Θέλτα έχει πρόταση από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τον Πινέδα, αναφέρει δημοσίευμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία (OneFootball) η Θέλτα έχει στα χέρια της πρόταση τόσο από την ΑΕΚ όσο κι από τον Παναθηναϊκό για τον Ορμπελίν Πινέδα με τον νέο της τεχνικό ν' αποφασίζει για το μέλλον του Μεξικάνου διεθνή μέσου. 

Η Θέλτα έχει πρόταση από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τον Πινέδα, αναφέρει δημοσίευμα!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την πρόταση της ΑΕΚ στη Θέλτα για τον Πινέδα.

Μόνο που πλέον αναφέρεται ότι οι Γαλιθιάνοι έχουν στα χέρια τους κι εκείνη του Παναθηναϊκού για τον 27χρονο Μεξικανό διεθνή μέσο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «OneFootball», τόσο η «Ένωση», η οποία επιθυμεί διακαώς τον ποδοσφαιριστή και έχει σύμμαχο και τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους για τον Πινέδα με την ομάδα του Βίγκο να καλείται να αποφασίσει για το που θα τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ακόμη, καθώς ο σύλλογος της Γαλικίας δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην πρόσληψη του νέου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αυτός θα είναι που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Όσον αφορά τον Πινέδα, ο 27χρονος χαφ έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μεξικού, ενώ θα παραμείνει εκεί, καθώς μετά το Nations League της Βόρειας Αμερικής, στις 25 Ιουνίου ξεκινά και το Gold Cup.