Ολυμπιακός: «Έκλεισε» φιλικό με την Νόρτζελαντ στην Αυστρία

Για φιλικό του Ολυμπιακού με την Νόρτζελαντ τον Ιούλιο στην Αυστρία κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Δανία. 

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» φιλικό με την Νόρτζελαντ στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και των αγώνων με την Σερβέτ ή την Γκενκ για το UEFA Europa League.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Δανία, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκεί σε φιλική αναμέτρηση την Νόρτζελαντ. Οι Δανοί θα ξεκινήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις 26 Ιουνίου και θα παραμείνουν στην Αυστρία από τις 6 έως τις 14 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ένα με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα βρίσκονται στην Αυστρία από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε ότι η Νόρτζελαντ, όπως και οι «ερυθρόλευκοι», έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 10 Αυγούστου για τα προκριματικά του Europa Conference League και Europa League αντίστοιχα. Επιπλέον, οι Δανοί ξεκινούν το πρωτάθλημά τους στις 24 Ιουλίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί το 2008/09 στο τότε UEFA Cup με τον Ολυμπιακό να νικά 2-0 στην Δανία και 5-0 στον Πειραιά.