Πρόστιμο σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για όσα έγιναν στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πρόστιμο σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο Περιστέρι

Μετά από συνεδρίαση της η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Ατρόμητο (3.000) και τον Παναθηναϊκό (4.000) για τα επεισόδια στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι στις 8/9. Συγκεκριμένα οι φίλοι των «πράσινων» είχαν πετάξει πρώτοι καθίσματα και φωτοβολίδες προς το μέρος των οπαδών των γηπεδούχων, με τους δεύτερους να απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί για λίγο με σχετική απόφαση του διαιτητή Κωνσταντίνου Κατοίκου, αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά έπειτα από πέντε λεπτά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 από την πειθαρχική κατηγορία της ρίψης αντικειμένου και δη μιας φωτοβολίδας καμπύλης πορείας. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ,

για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.4 α και β και 5, 15 παρ. 3 περ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 8-9-2018, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΠΣ 1923 - ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, με φιλανθρωπικό σκοπό και ειδικότερα την ενίσχυση των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Άρης Αβάτου πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1, 2 4α και 15 παρ. 3α, του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 16-9-2018, στον αγώνα Άρης Αβάτου – ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Νίκη Βόλου πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τριών (833,00) ευρώ, για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.1, 2, 4 α και 15 παρ. 3 α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 16-9-2018, στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος 2018-2019 μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ