Ολυμπιακός: Χάνει προετοιμασία και προκριματικά ο Χασάν

Όπως σημειώνει το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (19/6), ο Αχμέντ Χασάν λόγω του τραυματισμού του θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα προκριματικά του Αυγούστου. 

Ολυμπιακός: Χάνει προετοιμασία και προκριματικά ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Αλάνιασπορ στις αρχές Μαϊου. Επέστρεψε άρον-άρον για την ακρίβεια, γιατί στις 30 Απριλίου χτύπησε στον μηνίσκο στο ματς με την Ουμρανιγιεσπόρ και κατ’ επέκταση δεν είχε νόημα να παραμείνει στην Τουρκία από τη στιγμή που έχανε τη σεζόν.

Ο στόχος του ήταν να καταφέρει να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων στον Ολυμπιακό γύρω στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα χρειαστεί να «οπλιστεί» με υπομονή όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (19/6).

Ακόμα θέλει χρόνο για να την πλήρη αποκατάστασή του. Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πόσο καιρό ακόμη θα ακολουθεί το πρόγραμμα της αποκατάστασής του, αν θα είναι δηλαδή δύο ή τρεις μήνες, αλλά αν δεν προκύψει κάποια ευχάριστη ανατροπή τις επόμενες μέρες, τότε θα χάσει σίγουρα την καλοκαιρινή προετοιμασία και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στην Αυστρία από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου.

Επίσης, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ούτε στα προκριματικά του Αυγούστου, γιατί έχοντας χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δεν θα είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει στα συγκεκριμένα παιχνίδια ακόμη κι αν ξεκινήσει προπονήσεις μετά την Αυστρία.

Ο Αιγύπτιος στάθηκε άτυχος, καθώς το αρχικό πλάνο στον Ολυμπιακό ήταν να συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία και αν κατάφερνε να περάσει τις «εξετάσεις», να έμενε στο ρόστερ για το ροτέισον.