«Ο Πρίγιοβιτς δέχθηκε τεράστια πρόταση αλλά ήθελα Θεσσαλονίκη»

Όσα είπε η σύζυγος του Σέρβου επιθετικού για τον ΠΑΟΚ και την πορεία από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη.

«Ο Πρίγιοβιτς δέχθηκε τεράστια πρόταση αλλά ήθελα Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη σε Σερβικά ΜΜΕ παραχώρησε η σύζυγος του Αλεξάνδρα Πρίγιοβιτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας και στη δική της άρνηση να φύγουν από το Θεσσαλονίκη.

«Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.

Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος, που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πρίγιοβιτς.

Αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία με τον Αλεξάνταρ: «Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία "Due Date". Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν. Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας "σκότωναν", τότε δεν υπήρχε viber και whats app. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα».