Marca: «Ο Μαρτίνεθ υπογράφει στον Ολυμπιακό ως το 2025» - Έρχεται Ελλάδα ο 42χρονος τεχνικός

Και οι Ισπανοί «στέλνουν» τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού έως το 2025. Στην Ελλάδα έως την Τρίτη (20/6) ο 42χρονος τεχνικός

Marca: «Ο Μαρτίνεθ υπογράφει στον Ολυμπιακό ως το 2025» - Έρχεται Ελλάδα ο 42χρονος τεχνικός

Επιβεβαιώνεται και από Ισπανία... μεριά η επικείμενη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη θέση του προπονητή. Δημοσιεύματα από Μέσα της Ιβηρικής, συμπεριλαμβανομένης και της έγκυρης «Marca», ανέφεραν την Κυριακή (18/6) ότι ο 42χρονος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει μέχρι το 2025 στην ομάδα του Πειραιά.

«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα γίνει άμεσα ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού. Ο στρατηγός από τη Γαλικία, ο οποίος εργάστηκε για τρία τέταρτα της περασμένης σεζόν στην Εσπανιόλ, είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν. Θα υπογράψει μέχρι τα μέσα του 2025», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αρκετά ποστ που κυκλοφόρησαν στο Twitter σχετικά με την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το τρέχον Σαββατοκύριακο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει για ένα ή δύο 24ωρα ακόμη. Ο λόγος έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν ζητήματα οικονομικής φύσεως. Ζητήματα τα οποία φυσικά επιλύθηκαν και πλέον αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα έως την Τρίτη (20/6).