Τουρκικά ΜΜΕ: «"Βλέπει" ζεστά τον Ολυμπιακό ο Καμπρέρα»

Ο Λεάντρο Καμπρέρα της Εσπανιόλ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν και οι Τούρκοι - λόγω του ενδιαφέροντος της Τράμπζονσπορ - βάζουν τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του Ουρουγουανού.

Τουρκικά ΜΜΕ: «"Βλέπει" ζεστά τον Ολυμπιακό ο Καμπρέρα»

Το όνομα του Λεάντρο Καμπρέρα έχει μπει δυναμικά στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ. Όχι άδικα φυσικά... Πρόκειται για παίκτη που αρέσει στον Κορδόν και φυσικά αρέσει και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Χθες έδωσαν μία συνέχεια οι Τούρκοι σχετικά με το μέλλον του Ουρουγουανού στόπερ της Εσπανιόλ.

Από πού κι ως πού οι γείτονες ασχολήθηκαν με τον Καμπρέρα; Επειδή η Τράμπζονσπορ τον γλυκοκοιτάζει. Οι Τούρκοι λοιπόν ανέφεραν ότι η Τράμπζονσπορ ρώτησε την πλευρά του παίκτη και η απάντηση που πήρε είναι ότι έως τώρα έχει «ενοχληθεί» από την Γκρέμιο και τον Ολυμπιακό! Θυμίζουμε ότι οι Ισπανοί έβαζαν στο «κόλπο» και την Μπέτις.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι έδωσαν μία διαφορετική πτυχή στην υπόθεση. Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτησή του, τότε αυτομάτως θα έχει και το προβάδισμα για να τον κάνει δικό του.

Εκτιμούν ότι η προεργασία που έχει γίνει από πλευράς «ερυθρόλευκων», άρα από τον Κορδόν, είναι τέτοια που αυτομάτως τοποθετεί σε ρόλο αουτσάιντερ τους υπόλοιπους «μνηστήρες».

Εμείς προτείνουμε να κάνετε υπομονή... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν οι Τούρκοι. Πράγματι, ο Ολυμπιακός θα έχει τις πιθανότητές του εφόσον αποφασίσει να τον διεκδικήσει, αλλά το κακό είναι ότι όντως έχουν μπλεχτεί και άλλοι σύλλογοι. Δεν είναι μόνο η Γκρέμιο και η Τράμπζονσπορ, όπως επικαλούνται οι Τούρκοι...