Η Νέα Σμύρνη δείχνει τον δρόμο στον Αρη

Το παιχνίδι του Άρη το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη έχει κομβική σημασία για τη συνέχεια.

Η Νέα Σμύρνη δείχνει τον δρόμο στον Αρη

Μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες ο Άρης με τέσσερις νίκες βρίσκεται στα ψηλά διαζώματα της βαθμολογίας, πάει σε μια δύσκολη έδρα, πριν αρχίσουν τα διαδοχικά ντέρμπι.

Ο Άρης θέλει να αποδείξει πρώτα στον εαυτό του ότι μπορεί να παίρνει βαθμούς και μακριά από το γήπεδό του. Την πάτησε στα Γιάννενα, όπου δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά έχει ανάγκη από μια νίκη, που μπορεί να στείλει μηνύματα.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και ενδιάμεσα θα παίξει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τα αποτελέσματα στα τρία ντέρμπι θα δείξουν που μπορεί να φτάσει και να επιβεβαιώσουν ή όχι, τον στόχο που έχει θέσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι κομβικοί.

Ο Πάκο Ερέρα βλέπει με ικανοποίηση ότι μεγαλώνει το rotation. Μπορεί να φτάσει στους 17-18 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν τη δυνατότητα να συγκροτούν μια συμπαγή ομάδα, η οποία να μην επηρεάζεται όταν έρχονται οι απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Ο Μάβραϊ τίθεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία, που δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο, όμως ο Αρης διαθέτει τέσσερις εξαιρετικούς στόπερ. Ο Βαλεριάνος επιστρέφει για να δώσει μία ακόμη επιλογή στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Μανώλης Σιώπης βρίσκει ρυθμό και σύντομα δεν θα βγαίνει από το βασικό σχήμα. Και ο Νίκο Μαρτίνες με τον Θωμά Ναζλίδη, δύο πολύπειροι ποδοσφαιριστές, χτυπούν ενδεκάδα, στέλνοντας το μήνυμα από την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης έκανε σημαντική επένδυση το καλοκαίρι, δημιούργησε ένα εξαιρετικό ρόστερ και πλέον ψάχνει διάρκεια και σταθερότητα για να φτάσει σε κάτι πραγματικά καλό.

Όταν θα έρθουν και οι «ενέσεις» του Ιανουαρίου θα φανεί αν ο Πάκο Ερέρα θα συνεχίσει να ονειρεύεται…