Ολυμπιακός: «Βιονικός» Χουάνγκ και στη Ν. Κορέα

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ που θα είναι η «κολόνα» του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, δεν το κουνάει ούτε από την ενδεκάδα της Ν. Κορέας.

Ολυμπιακός: «Βιονικός» Χουάνγκ και στη Ν. Κορέα

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Βασικός και αναντικατάστατος ήταν στον Ολυμπιακό, βασικός και ανταντικατάστατος παραμένει και στη Ν. Κορέα.

Σε ένα φιλικό ματς που έδωσε η Εθνική ομάδα της χώρας του με το Περού, θα περίμενε κανείς ότι ο Χουάνγκ ναι μεν θα έπαιζε, αλλά όχι ότι θα έβγαζε και 90λεπτο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιούργκεν Κλίνσμαν τον εμπιστεύεται τυφλά και όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι, όσο δεν παραπονιέται για κούραση, τον θέλει να βρίσκεται στο χορτάρι για να οργανώνει το παιχνίδι της Ν. Κορέας.

Η ομάδα του Χουάνγκ ηττήθηκε με 0-1 από το Περού και ο λόγος που παρέμεινε μέχρι τέλους στο φιλικό είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το γεγονός ότι ο Κλίνσμαν ήθελε να έχει τα βασικά του «όπλα» στο χορτάρι, έτσι ώστε να αποφύγει την ήττα.

Κάπως έτσι ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε ακόμη ένα 90λεπτο με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Για βασικός προορίζεται και στο φιλικό της Τρίτης (20/6) με το Ελ Σαλβαδόρ.

Ο Χουάνγκ, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς των Πειραιωτών, θα πάρουν μερικές μέρες παραπάνω άδεια και θα ενσωματωθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στις αρχές Ιουλίου και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία.