Ολυμπιακός: Κινητικότητα για τον Σισέ

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει δύο στόπερ στην καλοκαιρινή περίοδο, με τον Παπέ Σισέ να κλίνει περισσότερο προς την έξοδο παρά προς την παραμονή.

Ολυμπιακός: Κινητικότητα για τον Σισέ

Ένα από τα ζητήματα που θα κληθεί να λύσει ο Αντόνιο Κορδόν με τον νέο προπονητή, είναι φυσικά και το θέμα των κεντρικών αμυντικών. Ήδη έχει κάνει μία προεργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν γράφουν ψέματα οι Ισπανοί για τον Λεάντρο Καμπρέρα. Πράγματι, ο Ουρουγουανός αμυντικός της Εσπανιόλ είναι στη λίστα των στόπερ που εξετάζει σοβαρά ο Κορδόν και φυσικά θα τον ρίξει στο τραπέζι και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, εφόσον ο 42χρονος τεχνικός αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή διαθέτει τους Μπα, Σισέ, Ντόη και Ρέτσο. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν φαίνεται ότι θα συνεχίσει στο λιμάνι. O Κορδόν φέρεται να έχει στο μυαλό του την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Άρα θα πρέπει να γίνει και οι απαιτούμενες αποχωρήσεις, έτσι ώστε να ανοίξει χώρος και να αφιχθούν στον Ρέντη άλλοι δύο στόπερ. Ο ένας λοιπόν θα είναι ο Παπασταθόπουλος που θα φύγει. Ο δεύτερος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Παπέ Σισέ, εκτός κι αν στην καλοκαιρινή προετοιμασία πείσει τον νέο προπονητή ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι γύρω από το όνομα του Σενεγαλέζου στόπερ παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Έχει ένα σχετικά καλό όνομα στα γαλλικά στέκια, ενώ τον γνωρίζουν πολύ καλά τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Γερμανία.

Εν ολίγοις, ο Σισέ θα έχει την τιμητική του και το φετινό καλοκαίρι σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του.