O Ερέρα, η Ζιρόνα και ο Ολυμπιακός

Τι λένε στην Ισπανία για τον 25χρονο χαφ από τη Βενεζουέλα που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, θέλει να τον κρατήσει η Ζιρόνα και αποτελεί από τα αγαπημένα παιδιά των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τη Γρανάδα

O Ερέρα, η Ζιρόνα και ο Ολυμπιακός

Γιάνγκελ Ερέρα λοιπόν... Ο 25χρονος χαφ από τη Βενεζουέλα που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στα «ραντάρ» του Αντόνιο Κορδόν και της Ζιρόνα. Ένας παίκτης που κατά κύριο λόγο είναι «8άρι» και λιγότερο «6άρι». Ένας ποδοσφαιριστής που το φόρτε του είναι οι καλές τοποθετήσεις και ουσιαστικά καλύπτει το γεγονός ότι δεν είναι από τους πιο γρήγορους χαφ που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά δεν είναι και αργός. Έχουν ενδιαφέρον όλα όσα προέκυπταν χθες από την Ισπανία για τον Λατινοαμερικάνο μέσο. Τα δικαιώματά του τα κατέχει η Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αντιλαμβάνεστε, σε μία... διαστημική ομάδα όπως είναι οι «πολίτες», δεν πρόκειται να βρει χώρο ο Ερέρα. Όπως δεν μπορούν να βρουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην τεράστια «δεξαμενή» των «πολιτών». Το συμβόλαιό του με τη Σίτι εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, άρα οι Άγγλοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τον πουλήσουν. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 5 εκατομμύρια, αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα. Με τη Ζιρόνα είχε φέτος 2 γκολ και 2 ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Τον θέλει πολύ η Ζιρόνα, αλλά οι Ισπανοί λένε και για... Κορδόν

Οι Καταλανοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν την κίνησή τους για να τον κρατήσουν. Δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς στη συμφωνία που είχαν συνάψει πέρσι με την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του μονοετή δανεισμού του. Η συμφωνία ήταν ότι πάει για έναν χρόνο στη Ζιρόνα και το καλοκαίρι του 2023 τα... ξαναλένε οι δύο πλευρές. Οι Ισπανοί λοιπόν θεωρούν ότι η ομάδα της Καταλονίας έχει πιθανότητες να τον κρατήσει, εκτός κι αν εμπλακεί ο Ολυμπιακός! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός μέσω του Αντόνιο Κορδόν, έχει στα υπόψη του τον ποδοσφαιριστή. Ο νέος αθλητικός διευθυντής γνωρίζει πολύ καλά τον Ερέρα. Όπως τον γνωρίζει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εφόσον οριστικοποιηθεί ότι θα βρεθεί στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου. Ο Ερέρα από το καλοκαίρι του 2017 ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι. Μεταξύ άλλων έχει πάει δανεικός στη Νιου Γιορκ Σίτι, την Ουέστα, την Εσπανιόλ και εσχάτως τη Ζιρόνα. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι ότι έχει βρεθεί μία διετία και στη Γρανάδα. Τον πήγε ο Κορδόν το 2019 στην Ανδαλουσία και ο Μαρτίνεθ ήταν εκείνος που τον είχε «κολόνα» στην ομάδα του!