ΑΕΚ: Τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο ο Φερνάντες, φόβος για πολύμηνη απουσία

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ, καθώς ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης. Περιμένουν τη μαγνητική οι «κιτρινόμαυροι», κίνδυνος να μείνει ο παίκτης μέχρι και 9 μήνες εκτός δράσης.

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο ο Φερνάντες, φόβος για πολύμηνη απουσία

Έντονη είναι η ανησυχία στην ΑΕΚ με την κατάσταση της υγείας του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης που κάνει στη Σαραγόσα.

Ο άσος της Ένωσης αντιμετωπίζει πρόβλημα κοντά στον αχίλλειο και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων και την μαγνητική για να ενημερωθούν για το μέγεθος της κατάστασης και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο παίκτης να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που έχει πειραχτεί ο αχίλλειος, τότε ο Φερνάντες κινδυνεύει να μείνει εκτός για περίπου 9 μήνες.

Σε δύο περίπου εβδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν, ενώ πιθανό θεωρείται και το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα ο Φερνάντες στην Ελλάδα για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 7-8 Αυγούστου στα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 18 του ιδίου μηνός ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Super League.