Ολυμπιακός: Υπάρχει ενδιαφερόμενος και από Ιταλία για Μαντί Καμαρά

Δεν είναι μόνο η Πόρτο που εμφανίζεται να παρακολουθεί τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Υπάρχει ενδιαφερόμενος και από Ιταλία για Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δήλωσε πρόσφατα ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η παρουσία του στη Serie A με τη φανέλα της Ρόμα είχε ως αποτέλεσμα να του ανοίξει την όρεξη και για αυτό το λόγο θα επιδιώξει να βρει ομάδα σε ένα τοπ πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εδώ και δέκα μέρες ακούγεται έντονα ότι η Πόρτο είναι μία από τις ομάδες που τον έχει στην ατζέντα της. Οι «δράκοι» αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του Αφρικανού χαφ και φέρεται να τον έχουν σε μία «short list» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Δεν είναι όμως μόνο η Πόρτο που εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη. Ο Μαντί Καμαρά κάνει «γκελ» και σε ομάδα της Ιταλίας. Το μυαλό όλων πάει στη Μόντσα λόγω της παρουσίας του Φρανσουά Μοντέστο, ωστόσο, υπάρχει κι άλλη ομάδα από το Καμπιονάτο που έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον άσο από την Γουινέα.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Μαντί θα απασχολήσει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το προσεχές διάστημα, με τις πιθανότητες να είναι φυσικά συντριπτικά υπέρ της αποχώρησής του.