Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ονιεκούρου

Νέα τροπή παίρνει το θέμα του Χένρι Ονιεκούρου, αφού η Άδανα Ντεμιρσπόρ δεν σκοπεύει να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ονιεκούρου

Στις μεταγραφές μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτό έχει αποδειχτεί πολλάκις στο παρελθόν. Οι μεταγραφικές ιστορίες είναι πολλές και οι συμφωνίες που έχουν χαλάσει επίσης αρκετές. Μία... τρελή ιστορία είναι και αυτή του Χένρι Ονιεκούρου που έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Άδανα Ντεμιρσπόρ και μάλιστα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες όλα έδειχναν ότι η τουρκικά ομάδα θα κρατήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ και θα πληρώσει το παραπάνω ποσό στον Ολυμπιακό. Άλλωστε πρόκειται για μία υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κλαμπ, Μουράτ Σαντσάκ η Ντεμιρσπόρ δεν θα κάνει χρήση αυτής της οψιόν και δεν θα αγοράσει τον Ονιεκούρου. «Δεν θα είναι εφικτό να παραμείνει ο Ονιεκούρου στην ομάδα», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας.

Σε πρώτη φάση οι Τούρκοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τηρήσουν όσα είχαν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Εάν πράγματι γίνει πράξη αυτό τότε ο παίκτης θα γυρίσει στον Ολυμπιακό και θα πρόκειται για ένα νέο μεγάλο… αγκάθι, αφού έχει μεγάλο συμβόλαιο και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί.

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς ότι από τη στιγμή που υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς γιατί συζητάμε αν θα μείνει ή όχι. Εδώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι παραθυράκι υπάρχει στη συμφωνία που δίνει το δικαίωμα στους Τούρκους να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν. Και το «υποχρεωτική» αποδεικνύεται ότι είναι σχετικό, αφού ο παίκτης είναι ακόμα δανεικός και ανήκει στον Ολυμπιακό.